SIEBTECHNIK TEMA verwelkomt Allgaier Process Technology GmbH in de groep

22. december 2023

STAFAG International GmbH, gevestigd in Mülheim an der Ruhr, Duitsland, neemt per 1 januari 2024 Allgaier Process Technology GmbH in Uhingen, Duitsland over. Als houdstermaatschappij voor onze wereldwijd opererende groep van bedrijven, genereert STAFAG een wereldwijde omzet van meer dan € 500 miljoen met ongeveer 3.600 medewerkers en een duidelijke focus op de verwerking van minerale bulkmaterialen.

Allgaier Process Technology GmbH levert zowel gestandaardiseerde als op maat gemaakte systemen en installaties voor industrieel wassen, drogen, koelen en zeven van alle soorten bulkmaterialen en maakte voorheen deel uit van de veel grotere Allgaier Group, die in september 2023 faillissement moest aanvragen vanwege problemen in de auto-industrie.

“Onze klanten gebruiken drogers heel vaak als laatste ontvochtigingstechnologie na voorontwatering met centrifuges. Het brede assortiment drogeroplossingen van ALLGAIER en het ultrafijne zeven in tuimelzeefmachines vormen een ideale aanvulling op het productassortiment van SIEBTECHNIK,” zegt Dr. Reinhard Scholz, Managing Director van SIEBTECHNIK. “We bedienen vaak dezelfde klanten met beide bedrijven.

Door onze krachten op het gebied van procestechniek en verkoop te bundelen, kunnen we onze klanten nu nog betere oplossingen bieden.

We kijken uit naar een goede samenwerking!

Copyright © SIEBTECHNIK TEMA GmbH | Contact | Afdruk | Gegevensbescherming

Choose your region

X
Worldwide
North America
Latin America
Europe
Africa
Asia
Australia and Oceania