De laboratoriumdagen

11. januari 2023

In december hebben wij onze internationale verkoopmedewerkers verwelkomd op de tweede editie van onze 2022 Laboratoriumdagen.

Drie dagen lang kregen ze een overzicht van de belangrijkste productinnovaties, onze innovatieve app-bediening en konden ze in ons technisch centrum ook zelf aan de slag met de machines.Präsentation des Luftstrahlsiebs SLSPräsentation der Analysensiebmaschine ASMPräsentation der automatischen Mahl und Pressanlage (AMP)

Een van de hoogtepunten op de conferentie onder de titel “FEEL LABCO” was zeker de opnieuw positieve feedback over de intuïtieve werking van de app.

Tot de hoogtepunten van de machines behoorden vooral de presentatie van de automatische trilbekermolen en de HM 1-L hamermolen.

Automatische schijventrilmolen

De invoering van de automatische trilschijfmolen wordt gezien als een grote verlichting voor de laboratoria, aangezien de maalvaten niet meer door het personeel hoeven te worden verwijderd om te worden geleegd. Dit elimineert een moeilijke en onaangename taak voor de laboranten.

Hamermolen-Snijmolen

De nieuwe hamermolen maakte indruk met de mogelijkheid hem om te zetten in een snijmolen door de maalwerktuigen te verwisselen. Op die manier is het mogelijk om voor incidenteel voorkomende monstermaterialen de molen om te schakelen naar het respectieve andere gebruik, waardoor ruimte en aanschafkosten worden bespaard.

Het was een interessante uitwisseling in een positieve sfeer en met veel bemoedigende feedback, waar we natuurlijk erg blij mee waren.
Interessante Themen und angeregte Gespräche auf den 2. Labortagen 2022Interessante Themen und angeregte Gespräche auf den 2. Labortagen 2022Buffet der Zweiten Edition der Labortage

Copyright © SIEBTECHNIK TEMA GmbH | Contact | Afdruk | Gegevensbescherming

Choose your region

X
Worldwide
North America
Latin America
Europe
Africa
Asia
Australia and Oceania