Efficiënte verwerking van lithium: – wassen – ontwateren – drogen: een gezamenlijke benadering van duurzaamheid.

21. augustus 2023

In een recent video-interview belichten experts van SIEBTECHNIK GmbH, Comi Condor en TEMA Process onze succesvolle samenwerking bij de verwerking van lithiumderivaten.
Onze focus ligt op continue en discontinue centrifuges en drogers die speciaal zijn ontworpen voor het wassen en ontwateren van verschillende lithiumverbindingen.

In dit interview presenteert Dario Lopez, Sales & Process Engineer bij SIEBTECHNIK GmbH, het kernaanbod van onze samenwerking, waarin de expertise van SIEBTECHNIK TEMA op het gebied van continue centrifuges, TEMA Process op het gebied van wervelbeddrogers en -koelers, en Comi Condor op het gebied van schilcentrifuges naadloos samenkomen.
Deze gezamenlijke expertise stelt ons in staat om complete lijnen te leveren voor het ontwateren en drogen van verschillende lithiumverbindingen, waardoor we een holistische oplossing kunnen bieden.

Luigi Poma, President van Comi Condor, benadrukt de essentie van ons gezamenlijke project, waarin continue en discontinue machines naadloos worden gecombineerd, en laat zien hoe een geharmoniseerde aanpak kan leiden tot winnende oplossingen die voldoen aan de behoeften van de markt.
Albert Brand, procesingenieur bij TEMA Process, legt het unieke voordeel uit van de samenwerking, die zowel centrifuges als drogers biedt, waardoor processen voor klanten worden gestroomlijnd en interfaces tot een minimum worden beperkt. De nauwe synergie tussen de ingenieurs van TEMA Process en SIEBTECHNIK TEMA is een belangrijke succesfactor.

“One Solution” wordt niet alleen een motto, maar ook een belofte die alle drie de bedrijven nakomen in het belang van onze klanten. De groei van de markt voor lithiumbatterijen, vooral voor elektrische voertuigen, profiteert van deze gezamenlijke inspanning.

We erkennen het wereldwijde belang van de groeiende markt voor lithiumbatterijen, vooral als het gaat om het ontwikkelen van schone energieoplossingen en het verminderen van de impact op het milieu. Samen dragen we bij aan een groenere planeet door oplossingen te bieden voor het drogen en ontwateren van batterijmaterialen en door de vooruitgang in schone energieopwekking te ondersteunen.

Elk proces en elke klant heeft zijn eigen specifieke eisen.
SIEBTECHNIK TEMA heeft een uitgebreid portfolio van systemen en componenten, centrifuges en drogers die zijn afgestemd op uw behoeften.

Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Copyright © SIEBTECHNIK TEMA GmbH | Contact | Afdruk | Gegevensbescherming

Choose your region

X
Worldwide
North America
Latin America
Europe
Africa
Asia
Australia and Oceania